EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Infiniti M с виртуален дебют на Concours d`Elegance

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Infiniti M с виртуален дебют на Concours d`Elegance

mail17:30 | 18.08.2009прегледи 557 коментарикоментари 0


Infiniti предпремиерно представи изцяло новия луксозен спортен седан Infiniti M по време на 59-ия годишен Pebble Beach Concours d`Elegance. Това е трето поколение на популярния M модел и първият, който ще се предлага на всичките 32 пазара на Infiniti в света, включително и в България, съобщава Speed Press.
Както и сегашният Infiniti M, следващото поколение на модела също ще се предлага с V8 и V6 двигатели. Моделите ще носят означенията съответно Infiniti M56 и Infiniti M37, отразявайки по-мощните и с по-голям работен обем двигатели. За Европа M56 ще бъде заменен с динамичен V6 дизел.
Infiniti M ще има изцяло променено купе с автентични пропорции на спортен седан и емоционален дизайн с ниска предна част и изваяни калници, вдъхновени от прототипа Essence. Новият интериор на M, изпълнен от модерни материали изцяло в стила на Infiniti, ще предлага модерна климатична инсталация, превъзходна аудио система и, разбира се, чувството за лукс и качество. Въпреки подобрените динамични показатели, разходът на гориво с новата гама двигатели ще е намален. M ще продължи традицията на Infiniti да бъде лидер с първата в света система за предотвратяване на страничен удар Side-Collision Prevention (SCP). Системата SCP предупреждава водача, ако при предприемане на маневра за смяна на лентата на движение е засечен друг автомобил, и спомага да се предотврати страничен удар, като подпомага водача да върне автомобила в центъра на оригиналната лента за движение на пътното платно.
Infiniti M, което е планирано да дебютира на световните пазари през пролетта на 2010 г., беше представено чрез уникална видео презентация, по време на която "виртуално M" беше създадено в 3D форма. Това е първото в света "изцяло виртуално" автомобилно приложение на тази върхова технология.
Infiniti M ще направи публичния си дебют по-късно тази година.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg